Oktatók

Bencsik Péter (Peti)

Szüleimnek köszönhetően már 3 éves koromban sílécre állhattam és űzhettem ezt a csodálatos sportot. 2008 óta foglalkozom vízisí és wakeboard oktatással, 2009-től pedig sí- és snowboard oktatással is. A folyamatos szakmai fejlődés fontos számomra, így Ausztriában, Hochkaron többször is részt vettem továbbképzésen, mely során a "nagyoktól" tanulhattam meg a síelés és a síoktatás rejtelmeit. Szerencsés embernek tartom magam, hiszen azzal foglalkozom, amit tiszta szívből szeretek.
Szabó Pál László (Paja) 

pajasíoktatóMár gyerekkoromban rabjává váltam ennek a csodálatos sportágnak, a síelésnek! Akkor még azt hittem a zárt lábbal "csóválás" 210-es lécekkel elegendő a maximális síélményhez. Ma már tudom, hogy mindig mindenkinek van hova fejlődnie. Így 35 évesen gyakorló apukaként, számos diplomával a kezemben, több mint egy évtizedes síoktatási tapasztalattal elérkezett az idő, hogy vezessük barátommal és kollégámmal Ákossal ezt a síiskolát mindannyiunk örömére!Mitcsenkov Ákos (Áki)

3 éves korom óta a síelés szerelmese vagyok. Gyerekkorom és ifjú éveim meghatározó élménye volt a síelés, ezért célommá vált, hogy segítségemmel ezt az érzést minél több ember megtapasztalja. 2001-től aktív résztvevője vagyok a magyar síoktatásnak. 2005-től a Magyar Síoktató Válogatott tagja vagyok. Évente sok-sok tanítvány vidám mosolya jelzi, hogy megfelelő célt tűztem ki magam elé. :)


Francsics Bernadett (Berdi)


berdisioktato
Szüleim révén már egészen kis koromban megismerkedtem a síelés örömével. A sí tudásom nagy részét a Lavina síiskolában szereztem, ahol az oktatóim beavattak az óriás műlesiklás, a szlalom és a síkrossz rejtelmeibe. 7 évig versenyeztem, ezeken a versenyeken rendszeresen dobogós helyezéseket értem el. A későbbiekben a versenyzés mellett segédoktatóként kezdtem el gyerekek és felnőttek síoktatásával foglalkozni. Ez annyira megtetszett, hogy elhatároztam síoktató leszek, és 2009 – ben meg is szerezetem az *-os  sí-sportoktatói vizsgámat.  Dolgoztam Ausztriában is , de még jelenleg is aktív tanulmányaim révén az elmúlt két évben itthon műanyag pályán oktattam a síelni vágyó gyerekeket és felnőtteket.  Mandula (Snowboard oktató)


Az extrém sportok szeretete és tanítása tizenéves korom óta végig kíséri életem. Snowboardozni 20 évvel ezelőtt kezdtem el és azóta is aktív résztvevője vagyok magyar snowboardos életnek. Több versenyen és bemutatón is részt vettem kimagasló eredményekkel. Folyamatosan figyelemmel kísérem a sport fejlődését, így mindig naprakész vagyok mind a technikai újítások területén, mind a stílusjegyek változásaiban. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy snowboardoktatóként tagja lehetek a Hóbarátok SE csapatának. Egyedülálló sajátosságokkal rendelkező műanyag pálya, mely kiválóan alkalmas snowboardozás oktatásra alapoktól egészen a haladó szintig időjárási viszonyoktól függetlenül. Várok minden kedves felnőtt és gyerek érdeklődőt, akinek átadhatom elméleti és gyakorlati tudásomat.